CliŽnttevredenheid/-ervaringen

Cliëntervaringen/ cliënttevredenheid

 

anoniem (bij de praktijk bekend) november 2019

"Ik ben bij praktijk Meinen écht gehoord. Ik heb veel aan de therapie gehad. Er wordtden duidelijke handvatten en therapie gegeven. Fijn! Hier kan ik wat mee, ook voor in de toekomst!"

 

anoniem (bij de praktijk bekend) juni 2019.

"Wat een prettig en fijn comntact was het bij Praktijk Meinen. Mijn man en ik wisten neti goed hoe we met onze zoon om moesten gaan. Hier kwam duidelijkheid over. Ook de school werd erbij betrokken. Fijn, allemaal op één lijn". 

 

  • Cliënttevredenheid: Bij Praktijk Meinen wordt gebruik gemaakt van de Consumer Quality index (CQ-index). Deze wordt aan het einde van het behandeltraject afgenomen. De CQ-index is een gestandaardiseerde methodiek om cliëntervaringen in de zorg te meten, te analyseren en te rapporteren. De vragenlijst betreft o.a. de volgende onderwerpen: bejegening, bereikbaarheid, samen beslissen, uitvoering behandeling, bespreken resultaten en een overall beoordeling.Tussen 1 januari 2016 en 31 december 2019 vulden 1453 mensen de vragenlijst in. Zij gaven de gehele behandeling gemiddeld een 4,5 ( op een schaal van 1 tot en met 5).
  •  De scores geven wat ons betreft aan dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze ‘Bejegening’ (4,8 op een schaal van 1 tot en met 5) en de ‘Bereikbaarheid van de behandelaar’ (4,5 op een schaal van 1 tot en met 5). Voorts is men tevreden met de mogelijkheid tot ‘Samen beslissen’ (4,1 op een schaal van 1 tot en met 5), met de ‘Mogelijkheid betrekken familie of naasten’ (3,8 op een schaal van 1 tot en met 5), de ‘Uitvoering behandeling’ (4,2 op een schaal van 1 tot en met 5) en de ‘Informatie over de vragenlijsten’ (3,7 op een schaal van 1 tot en met 5).
  •  Cliënten geven de behandeling in 2018 een gemiddelde score van 4,3! in 2019 was dit een 4,6! Op een schaal van 1 t/m 5.
  • In 2020 was de score een 4,8! De medewerkers van Praktijk Meinen doen er alles aan om deze fantastische score zo te houden!

En dit is gelukt, want in 2021 is de score een 4,98 gebleven! 

 

Wellicht vindt jij / u het fijn om ons werk in Praktijk Meinen een cijfer op internet te geven (www.zorgkaartnederland.nl).

Dit is een initiatief van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie.

 

Dit is de link ernaar toe:

http://www.zorgkaartnederland.nl/psycholoog

Zoekterm: Meinen

 

OF

 

http://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=meinen

 

Dank u wel!

Praktijk Meinen

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPraktijk Meinen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

(c) 2006 - 2022, Praktijk Meinen.nl. - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!
Page generated in: 1.17746 seconds | 61 queries executed.